Bekijk verhuur aanbod

Zeilboot huren in Friesland

Om een zeilboot te huren in Friesland bent u bij Tornado Sailing Makkum aan het juiste adres. Vrijwel al onze zeiljachten zijn uitgerust met een kielmidzwaard waardoor u alle meren en kanalen in Friesland kunt bevaren. Onze jachthaven ligt op een kruising van de Friese meren, IJsselmeer gebied en de Waddenzee. Zo bent u met een kleine 1.5 uur varen in de Friese stad Bolsward en met 3 uren ligt u al in de binnenstad van Sneek onder de Sneeker Waterpoort.

Zeilboot huren Friesland

Een zeilboot huren vanuit Makkum geeft de mogelijkheid om binnen enkele minuten op het IJsselmeer of Waddenzee te varen. Het IJsselmeer behoort tot een van de populairste watersport gebieden voor zeilers. De vele havens die aan het IJsselmeer gevestigd zijn zorgen ervoor dat u de hele vakantie kunt genieten van alle faciliteiten. Aan de IJsselmeer zijde van Friesland bevinden zich bijvoorbeeld echte vissersdorpen/steden zoals Hindelopen, Stavoren en Workum. Door iets verder door te varen komt in het echte watersport dorp Lemmer. Maakt u liever een oversteek naar de overkant dan is bijvoorbeeld Lelystad een grote aanrader. Hier kunt u aanmeren bij het naastgelegen Bataviastad waar u naar hartenlust kunt shoppen.

Wanneer u een zeilboot komt huren bij Tornado Sailing Makkum bent u verzekerd van een nieuw schip. Onze verhuurvloot is niet alleen verhuur maar is voor ons een varende showroom van Delphia Yachts, Jeanneau zeiljachten en Cobra Yachts. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen van Delphia en Jeanneau tot en met 47 voet. Zoals eerder vermeld beschikken vrijwel al onze zeilboten over een kielmidzwaard systeem waardoor u de mogelijkheid heeft om droog te vallen en over zeer ondiepe wateren te varen. Zo steekt onze Jeanneau SO 349 “Drift” slecht 1.25m diep en de Delphia 40.3 “Wiktoria” en “Lady in Black” hebben een minimale diepgang van slechts 0.98 m! Alle schepen zijn uitgerust met dubbel roerblad en boegschroef. Kijk voor meer informatie over onze verhuur schepen op de verhuur pagina van onze website.

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod