8 oktober 2018

In het weekend van 2,3 en 4 november vind de najaarsshow van Motorboot Sneek weer plaats. Ook Tornado Sailing zal hier weer aanwezig zijn.
Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand gelegen op het terrein van Brandsma jachten te Sneek.
Hier zullen wij de volgende schepen aan u presenteren:

De Delphia Escape 1080 Soley
Dit stoere motorschip voelt zich thuis op zowel de binnenwateren van Friesland als op de Waddenzee. In de stuurhut heeft u 360 graden zicht door de grote glazen panoramische ramen. Het schip wat wij u tonen beschikt over een Volvo Penta 75 pk en behaald daarmee een topsnelheid van ruim 18 km/u echter kan er tot 270 pk ingebouwd worden waarmee het schip ruim 35 km/u kan behalen.

De Delphia Escape 1150 Voyage
Een verrassend ruim schip waar de salon en de stuurhut zijn gecombineerd tot één ruimte. Door het slimme design in de Delphia Escape 1150 V kunt u vanuit de salon rustig genieten van uitzicht, wanneer de salon deuren geopend worden loopt de salon direct over in de kuip. Beneden in het schip bevinden zich twee zeer ruime slaapvertrekken met beide een tweepersoonsbed. Het schip wat wij aan u presenteren beschikt over een Yanmar 110 pk echter kan dit schip tot 2x 260 pk waarmee het schip volledig mee in plané kan komen.

De Delphia BluEscape 1200
Het stoere toch luxe motorjacht, de Delphia BluEscape 1200. Dit schip is geschikt voor langere reizen langs de kust maar ook op de binnenwateren voelt dit schip zich op zijn gemak. Door de geringe doorvaarthoogte van slechts 2,6 meter zijn veel bruggen geen enkel probleem voor dit schip. Dankzij de toegangsdeuren in de romp en de vloer met vrijwel geen hoogte verschillen kunt u zich eenvoudig op het schip bewegen.