6 juni 2018

De Delphia 47 “Eye Catcher” is het grootste schip in onze Delphia verhuur vloot. Het schip is voorzien van alle luxe zoals airconditioning, was-droog combinatie, generator, rol-grootzeil en zelf kerende fok. Het schip heeft dankzij de donkergrijze romp en teak-dek een zeer luxe uitstraling. Tijdens het varen of in de haven kunt u genieten van al het comfort zoals een bimini, (volledig kuip overdekkend) kuip kussens en een groot zonnebed op het middendek.

De “Eye Catcher” is zowel geschikt voor een zorgeloze vakantie met het gezin als voor een vergadering op het water. In de salon bevind zich een uitklapbare tafel waar u met 10 personen nog comfortabel om heen kunt zitten. De eigenaarshut bevindt zich in de voorzijde van het schip en is uitgerust met een eigen natte cel met aparte douchecel. Achter bevinden zich nog 2 cabines welke beide beschikken over een breed en lang tweepersoonsbed. Ook bevindt zich hier een 2 natte cel met elektrisch toilet, aparte douchecel en de was-droog combinatie.

Ondanks al deze luxe zeilt het schip uitstekend. Door de combinatie van een kielmidzwaard met dubbel roerblad heeft de “Eye Catcher” een minimale diepgang van slechts 1.3 m! Laat u vervolgens het zwaard zakken dan komt het schip op een maximale diepgang van 2.3 m. Dankzij de minimale diepgang is het met dit schip zelfs mogelijk om de binnenwateren van Friesland te ontdekken maar ook droogvallen is met dit schip geen enkel probleem.

Let op: De “Eye Catcher” wordt alleen verhuurd wanneer er voldoende aantoonbare ervaring aanwezig is op schepen van 47 voet en groter. Mocht u niet over deze ervaring beschikken, dan is het in overleg mogelijk om een schipper in te huren voor instructie of voor een volledig zorgeloze vaarvakantie.
Ook is het mogelijk om het schip voor een dag te huren voor bijvoorbeeld een vergadering op het water. Bel of mail voor de mogelijkheden.