4 juli 2018

Registreer je profiel op Blue Water App en maak kans op een gratis weekend zeilen op de waddenzee met een Delphia zeiljacht
Het buitenland ligt in Nederland. Vlak voor de kust, in een wereld die Waddenzee heet, ligt een uniek gebied met oer Hollandse en tegelijkertijd buitenlandse charme. Hier ben je los van het land, een weldadige ervaring. Laat alles achter en geniet van het waddengevoel. Van het eeuwenoude ritme van eb en vloed. Droogvallen op goudgele stranden zover het oog reikt. Het Nederlandse Waddengebied is vijf fantastische eilanden rijk. Beleef hun volstrekt eigen karakter en zeil van eiland tot eiland!

Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda’s. Drukte, afspraken, verplichtingen? Je laat ze achter zodra je op een Delphia van Tornado Sailing stapt. Wat rest is het belangrijkste, totale ontspanning: van lichaam en geest. Iets wat elke vakantie zou moeten kenmerken maar op een Delphia op de Waddenzee gaat dat vanzelf.

Alle vaarders die hun profiel registreren op Blue Water App maken kans op een gratis huur voor een weekend van een Delphia. Deze actie geldt tot 15 augustus 2018.

https://www.bluewaterapp.nl/