Bekijk verhuur aanbod

Motorboot huren Friesland

Wilt u een nieuwe motorboot huren in Friesland? Tornado Sailing beschikt over een range Delphia en Cobra motorjachten van een zeer recent bouwjaar. Bijvoorbeeld onze Delphia Escape 1150V “Stuifdijk”, dit schip heeft als bouwjaar juni 2018. De “Stuifdijk” is een luxe ruimtewonder met twee zeer ruime slaapcabines en beschikt over een grote kuip met ligbed.

Door als particulier bij ons te huren krijgt u dus de mogelijkheid om met een nieuwe motorboot door Friesland en omgeving te varen. Vanuit onze haven in Makkum ligt u in slechts enkele uren varen in de binnenstad van Sneek, het watersport centrum van Friesland. Ook zijn er vele dorpen en steden goed bereikbaar met onze motorboten.

Met een motorboot van Tornado Sailing bent u ten alle tijden verzekerd van een nieuw schip dat beschikt over alle luxe. Zo heeft onze Delphia BluEscape 1200 “Noordvaarder” de beschikking over televisie, omvormer, kachel, aparte douche cel en zelfs een wasmachine. Maar ook de iets kleinere Delphia Escape 1080 “Koegelwieck” beschikt over vele luxe extra’s. Deze heeft bijvoorbeeld een tv ingebouwd, leren bekleding, stenen aanrechtblad, elektrisch toilet en een zeer luxe uitstraling door het teak houten interieur. Door een van deze schepen te huren kunt u met alle luxe en comfort genieten van de vele mooi vaarwegen in Friesland.

Gaat u liever iets verder dan Friesland? Ook IJsselmeer en Waddenzee behoren tot het vaargebied. Bijvoorbeeld een weekendje Terschelling of Vlieland is met onze motorboten geen enkel probleem. Ook is bijvoorbeeld een tocht langs Volendam naar Amsterdam een echte aanrader! Of een oversteek naar Lelystad om daar het outlet center Bataviastad te kunnen bezoeken. Heeft u vragen over het vaargebied of wilt u graag hulp om de route uit te zetten? Neem dan contact met ons op zodat we samen een route kunnen uitzetten rekening houdend met de wensen, het weer en onze ervaringen.

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod