Bekijk verhuur aanbod

Lastminute Bootverhuur Friesland

Voor de beste lastminute aanbieding komt u naar Tornado Sailing Makkum, de bootverhuur van Friesland, IJsselmeer en Waddenzee! Bijvoorbeeld de Delphia BluEscape 1200 “Noordvaarder”: dit luxe motorschip beschikt over 2 zeer ruime cabines, 2 toiletten en een aparte douchecel. Doordat de salon op gelijke hoogte ligt met de stuurhut en kuip kunt u de gehele reis genieten van de omgeving op de meren en kanalen van Friesland. Ook bij ons in de bootverhuur is de Delphia 33 “Delphis” dankzij de ondiepe kiel van deze boot (0.75m) kunt u uitstekend in Friesland varen, ook droogvallen op Waddenzee is met deze zeilboot mogelijk!

Lastminute bootverhuur Friesland

Zoekt u liever een luxer zeilschip dan is een lastminute deal op ons vlaggenschip de Delphia 47 “Eye Catcher” iets voor u. Dit zeer ruime schip beschikt over een kielmidzwaard (diepte 1.25 tot 2.3 m), een rolgrootzeil, zelfkerend fok, Bimini, AIRCO, was-droger, grote koelkast en aparte vriezer. Aan boord zijn drie zeer ruime cabines, twee natte cellen en een grote eettafel met plaats tot wel tien personen. Dankzij de minimale diepgang van 1.25m kunt u met de Delphia 47 ook nog in Friesland varen wat zeer uniek is voor een schip van deze afmeting.

Ook hebben wij onze bootverhuur de Jeanneau SO 389 “Zilt”. Deze boot leent zich uitstekend om de vele meren in Friesland te ontdekken. Door de minimale diepgang van slechts 1.10 m heeft u een zeer uitgebreid vaargebied. Ook is het mogelijk om met de “Zilt” een tocht te maken over het IJsselmeer of Waddenzee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een oversteek naar Lelystad of een tocht naar Amsterdam? De “Zilt” heeft de beschikking over 3 ruime slaapcabines en een ruime U bank waardoor deze geschikt is om met z’n tweeën te varen maar ook om met het gezin of grotere groepen eropuit te trekken. Ook de “Zilt” heeft de mogelijkheid om droog te vallen op de Waddenzee.

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod