Bekijk verhuur aanbod

Kajuitboot huren Friesland

Een kajuitboot huren in Friesland wordt steeds populairder. Waar men vroeger een eigen boot had of een zeilbootje huurde, huurt men tegenwoordig een schip met dezelfde luxe als thuis. Tornado Sailing Makkum bied u dan ook de mogelijkheid om een kajuitboot te huren die volledig voldoet aan uw eisen. Met een aanbod van zeil en motor kajuitboten variërend van 31 tot en met 47 voet is er voor iedereen een passend schip.

Kajuitboot huren Friesland

Gaat u voor sportief zeilen? Neem dan een kijkje naar onze Jeanneau SO 349 “Drift” deze zeer sportieve en snelle zeiler beschikt over een ruime kuip, een rolfok en groot zeil met lazy-bag. Dankzij de hefkiel kunt u op ondiepe wateren varen echter wanneer u de kiel naar maximale diepte laat zakken door eenvoudig op de knop te drukken transformeert dit schip in een snelle racer waarmee u menig schip achter u zult laten!

Geniet u liever vanaf een kajuitboot van de rust en natuur op de vele kanalen en meren in Friesland. Dan is misschien de Delphia Escape 1080 “Koegelwieck” een schip voor u. Dit motorschip heeft een ruime afsluitbare stuurhut vanwaar u, ongeacht het weer, samen kunt genieten van het uitzicht. Ook zit er een ruime kuipbank op het schip waar u met zes personen ruimschoots kunt zitten. Ook bevindt zich voorop nog een groot zonnen bed.

In Friesland is veel te beleven, vaar met een kajuitboot vanuit Makkum binnen enkele uren naar de stad Bolsward. Ook kunt u eenvoudig doorvaren naar de Friese stad Sneek om hier bijvoorbeeld te overnachten onder de Sneker Waterpoort. Tijdens de uitleg van het schip nemen wij graag even de tijd om samen met u een tocht uit te stippelen langs de vele plaatsen in Friesland. Volledig aangepast op uw wensen, het water en onze ervaringen kunt u met een goed voorbereide tocht op weg. Wanneer u nog weinig ervaring heeft op het water kunnen wij u in overleg een cursus aanbieden waarin u in enkele uren leert om met een van onze schepen om te gaan.

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod