Delphia Nederland | Tornado Sailing

Bent u op zoek naar een Delphia dealer in Nederland? Tornado Sailing | Delphia Nederland importeert motorjachten vanuit het Friese Makkum, direct gelegen aan de Waddenzee, Friese Meren en het IJsselmeer. Naast nieuwe Delphia jachten, bieden wij u vanuit onze jachtmakelaardij ook een ruim aanbod gebruikte jachten. Ook als u uw gebruikte schip wilt verkopen, bemiddelen wij graag.

Voor reparatie en onderhoud, aanpassingen of complete refits kunt u terecht in onze jachtwerf.

Delphia Nederland | Motorjachten

Delphia Nederland

Gaat uw voorkeur uit naar een motorjacht? In onze Delphia Range hebben we een breed aanbod motorjachten. Van de prachtige luxueuze Delphia Bluescape 1200 tot de compacte Delphia Nano (die voorzien is van een zeer concurrerend prijskaartje). Klik op onderstaande knop voor het complete overzicht Delphia motorjachten:

Delphia motorjachten

Techniek

De ontworpen jachten van Delphia jachten maken gebruik van state-of-the-art computer software en hight-tech apparatuur, zoals een CNC. Het ervaren technische team staat garant voor de zorgvuldige voorbereiding en voor het constructieproces wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Daarnaast heeft Delphia een jarenlange samenwerking met “the Ship Design and Research Centre”, waar alle prototypes uitgebreid worden getest.

delphia-yachts

Duurzaam

Dankzij moderne productietechnieken, is Delphia in staat om topkwaliteit jachten aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast heeft Delphia Yachts alles in het werk gesteld om het productieproces zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Sinds 2002 maakt Dephia Yachts gebruik van milieuvriendelijke componenten en materialen, zoals onder andere het “Low Styrene Emissio hars”.

delphia nederland