Delphia Importeur | Kajuit zeiljachten en motorjachten

Tornado Sailing Makkum, verkoop van zeiljachten en motorjachten vanuit het Friese Makkum (direct gelegen aan de Waddenzee, Friese meren en het IJsselmeer).

Tornado Sailing Makkum is Delphia importeur voor de Benelux. Wij verkopen zeil- en motorjachten in een range van 24 tot 48 voet. De Delphia schepen kunnen worden geleverd met kiel, korte kiel of een kielmidzwaard (variabele diepgang, droogvallen).

Tornado Sailing Makkum verkoopt nieuwe zeiljachten van Delphia. In onze verkoophaven ligt een groot en gevarieerd aanbod van zeiljachten op u te wachten (neem vooraf vrijblijvend contact met ons op).

Variabele diepgang

De door ons verkochte Delphia zeiljachten kunnen worden geleverd met een midzwaard. Hiermee wordt het vaargebied enorm vergroot en ook het droogvallen op het wad behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons naar informatie of vaar een keer mee op de Waddenzee.

Wilt u meer weten over de variabele diepgang en midzwaard mogelijkheden bekijk dan de volgende pagina. Ook staat hier uitgelegd wat de standaard kiel en korte kiel in houdt.
Lees meer
 

Koop en Verhuur/ Charter Delphia

Wij bieden u met groot genoegen ons Koop en verhuur/ charter concept aan.

Het grote voordeel van dit concept is dat u een Delphia aan kunt schaffen voor een aantrekkelijke prijs, doordat u op het aankoopbedrag de BTW van 21% kunt terug vorderen van de belastingdienst.

Met de huuropbrengsten kunt u tevens een mooi rendement maken op uw investering. U gaat een huurcontract met ons aan voor tenminste een jaar en wij verzorgen de zaken met betrekking tot de verhuur van uw schip. Ook de winterstalling kunnen wij verzorgen.

Heeft u interesse in dit concept, neem dan contact met ons op voor eventuele vragen.

delphia importeur