Tornado Sailing | Delphia Dealer Benelux

Delphia Dealer Benelux | Tornado Sailing verkoopt zeiljachten en motorjachten vanuit het Friese Makkum (direct gelegen aan de Waddenzee, Friese meren en het IJsselmeer).

Als Delphia Dealer voor de Benelux importeren wij zeil- en motorjachten voor de Benelux en verkoopt alle modellen in een range van 24 tot 48 voet. De Delphia jachten kunnen worden geleverd met kiel, korte kiel of een kielmidzwaard (variabele diepgang, droogvallen).

Tornado Sailing Makkum verkoopt zowel nieuwe als gebruikte zeiljachten van Delphia. In onze verkoophaven ligt een groot en gevarieerd aanbod van zeiljachten op u te wachten (neem vooraf vrijblijvend contact met ons op).

Variabele diepgang

De door Delphia Dealer Benelux | Tornado Sailing verkochte Delphia zeiljachten kunnen worden geleverd met een midzwaard. Hiermee wordt het vaargebied enorm vergroot en ook het droogvallen op het wad behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of vaar een keer met ons mee op de Waddenzee.

Wilt u meer weten over de variabele diepgang en midzwaard mogelijkheden, klik dan op onderstaande knop. Hier vindt u achtergrondinformatie over wat de standaard kiel en korte kiel inhoudt.
Lees meer
 

Koop en Verhuur / Charter Delphia

Wij bieden u met groot genoegen ons Koop en verhuur/ charter concept aan.

Het grote voordeel van dit concept is dat u een Delphia aan kunt schaffen voor een aantrekkelijke prijs, doordat u op het aankoopbedrag de BTW van 21% kunt terugvorderen van de belastingdienst.

Met de verhuuropbrengsten kunt u tevens een aantrekkelijk rendement maken op uw investering. U gaat een huurcontract met ons aan voor tenminste een jaar en wij regelen de zaken met betrekking tot de verhuur van uw schip. Ook de winterstalling kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Heeft u interesse in dit concept? Neem dan contact met ons.

delphia dealer belenux