Bekijk verhuur aanbod

Jachtverhuur in Friesland

Bent u opzoek naar een goede jachtverhuur in Friesland? Tornado Sailing Makkum heeft een breed aanbod van zeiljachten en motorjachten. Bij ons bent u verzekerd van een nieuw schip die van alle luxe is voorzien. Bij jachtverhuur wordt vaak alleen gedacht aan vakantie echter zien wij ook steeds meer vergaderingen en trainingen die worden gehouden op een van onze jachten.

Jachtverhuur Friesland

Zo is onze Delphia 47 “Eye Catcher” niet alleen geschikt om heerlijk mee te zeilen maar dankzij de vele leefruimte heeft u hier ook de mogelijkheid om een vergadering op een bijzonder locatie te organiseren. Dit jacht is uitgerust met kersenhouten interieur, luxe bekleding, airco en een zeer ruime rond zit waar tot wel 10 personen kunnen zitten. Buiten in de kuip zijn de banken voorzien van luxe buitenkussens, teakhouten tafel en een bimini. Uiteraard is dit jacht ook uitermate geschikt voor een vakantie door Friesland, IJsselmeer of Waddenzee. Dankzij het kielmidzwaard systeem heeft dit jacht een diepgang van slechts 1.25m!

Ook liggen er motorjachten in onze jachtverhuur. Bijvoorbeeld de Delphia escape 1150V “Stuifdijk”, dit luxe nieuwe schip heeft dankzij het ingenieuze ontwerp de beschikking over twee zeer royale slaapkamers, twee elektrische toiletten en twee douches. De kuip en salon liggen op gelijke hoogte waardoor het een ruimte wordt. In de salon bevind zich een groot elektrisch schuifdak waardoor er ruim voldoende zon en frisse lucht in de salon kan komen.

Wat Tornado Sailing Makkum bijzonder maakt als jachtverhuur in Friesland is dat wij u een aanbod bieden van nieuwe schepen. De schepen dienen voor ons ook als showroom van het merk Delphia en Jeanneau. Dit betekend dat de schepen ten alle tijden tiptop in orde zijn en dat u in de nieuwste modellen van Jeanneau en Delphia kunt rondvaren. Zo is de Jeanneau SO 349 “Drift” van het bouwjaar 2020 en is de “Stuifdijk” pas in juli 2018 te water gelaten!

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod