Tornado Sailing verhuurt zeiljachten/ zeilboten en motorjachten / motorboten en is in Nederland, BelgiĆ« en Luxemburg de importeur van Delphia Yachts. De huurvloot is tegelijkertijd onze showroom dus u huurt altijd verzekerd een “nieuw” en net schip van recent bouwjaar!

Makkum ligt op 20 minuten van de sluizen Kornwerderzand, zo heeft u de Waddenzee ook voor een weekend al binnen vaarbereik. Even een weekend of midweek naar Texel, Vlieland of Terschelling. Gewoon doen!

De charterbasis

Vanuit onze haven met ontvangstruimte luxe toiletten en douches op eigen terrein heeft u in Makkum al direct het echte vakantiegevoel. Veel huurders verblijven de eerste of de laatste nacht graag in onze haven. Er is een afgesloten parkeerterrein, handige bagage wagentjes en een kopje koffie staat altijd voor u klaar. Het oude dorpcentrum met terrasjes en restaurants zijn op loopafstand, maar ook op het strand van Makkum met de vele surfers is het gezellig een terrasjes te pakken.

Voor ieder een boot

Wij hebben een voor Nederland unieke vloot van zeil- en motorjachten. Sportieve kajuitzeiljachten van 9 tot 12 meter (29 tot 40 voet) kielmidzwaard en zwaard, droogvallers voor de Waddenzee. Maar vergeet ook niet de Friese meren, binnen 10 minuten bent u bij de sluis van Makkum en de Friese meren liggen voor u open. Ons motorjacht is een Delphia Escape 1080S (bouwjaar 2016). Het unieke aan dit schip is dat dit een B-gecertificeert motorjacht is, ofwel geschikt voor Waddenzee en zelfs Noordzee.

Ontspanning zonder sores

Heerlijk varen op een nieuw schip zonder de sores van winterstalling, verzekeringen en ander onderhoud. Ook tijdens uw vakantie heeft u geen zorgen door onze 24 uurs service dienst, ook in de weekenden, zullen we u altijd snel te woord staan bij alle mogelijke vragen of een eventueele onduidelijkheid of pechgeval. Dat is onze bedrijfsfilosofie.

Tornado-Sailing maakt gebruik van de huurvoorwaarden van de Hiswa vereniging.

We zien u graag ook volgend jaar weer terug.