Voor reparaties en of onderhoud aan uw schip leveren wij werf werkzaamheden.

Polyester reparaties, inbouwen boegschroef, inbouwen vuilwatertank, antifauling van uw onderwaterschip. Maar ook uw schip hijsen en te water laten behoort tot de mogelijkheden.

Voor al uw reparatie, schade en al uw verzekering werk is wel een oplossing te vinden of het nu over polyester, staalwerk of hout gaat, uw motor of nieuwe bekleding. Vuilwatertank inbouwen, kom langs om de beste oplossing te bespreken.

Voor veel verzekeringsmaatschappijen zijn we het adres voor polyester reparaties.

Ook voor het hijsen of kraanwerk rondom de mast van uw schip tot 40 ton kunt u bij de werf terecht. Voor bijvoorbeeld een lijn uit uw schroef te halen, het onderwaterschip controleren of uw schip te water laten. Dit zijn natuurlijk slechts enkele mogelijkheden. Voor extra informatie kunt u ons op 0515-559260 of neem contact met ons op via het contactformulier

Winterstalling

Tornado Sailing Makkum werkt samen met Tromp Jachtservice, ook als het gaat om winterstalling..
Met een groot terrein buiten en twee ruime verwarmde loodsen is een winterstalling op maat voor uw Delphia mogelijk. Uw kostbare bezit is bij ons in goede handen. Voor onderhoud aan uw Delphia hebben wij alle expertise in huis. Klik hieronder op een van onze aanmeldformulieren met in beide gevallen de huisregelementen.

aanmeldingsformulier-winterstalling-buiten

aanmelding-verwarmde-winterstalling-2016-2017

reglement-winterberging-2016-2017